SKIM GRADUAN

Anda seorang Graduan yang baru sahaja bekerja. Anda berumur di antara 20 – 30 tahun? Dan anda inginkan skim pembelian kereta yang mudah lulus dan 100% pembiayaan sehingga 10 tahun? Tanpa perlu penjamin? Tanpa perlu penyata gaji 3 bulan?

Jika jawapannya ya! Saya sedia membantu anda mendapatkan pinjaman anda dengan pantas melalui Skim Graduan. Skim ini terbuka untuk kakitangan Kerajaan & Swasta.

Hubungi saya untuk proses pinjaman yang pantas. Guru, Jururawat, Anggota Polis dan Tentera, Pegawai Kerajaan, Kakitangan Telekom, TNB, Eksekutif Bank, Eksekutif Petronas, Shell, BHP, Syarikat Rokok, Eksekutif Multi National Company dan Syarikat yang teguh, baru sahaja bekerja, kelulusan untuk anda amat cepat sekali.

Kebiasaannya saya mendapatkan kelulusan dalam 2 – 3 hari sahaja. Kami berhubung secara terus dengan Pegawai yang memproses kelulusan pinjaman ini.

Photostat Dokumen diperlukan:
1. IC depan belakang
2. Lesen depan belakang
3. Diploma atau Degree
4. Surat tawaran kerja
5. Surat Penempatan kerja anda

Untuk kakitangan Swasta, jika dapat surat pengesahan jawatan adalah lebih baik.

Untuk proses yang pantas dan kemudahan anda, anda boleh scan dan email terus kepada kami. Imej scan dan email jauh lebih jelas dari Fax yang selalunya gelap.No Comment

Leave a Reply

Bad Behavior has blocked 8 access attempts in the last 7 days.